Mezuniyet hatıra çerçevesi

Mezuniyet hatıra çerçevesi

Hayatınızın en güzel günlerin birindesiniz, yıllarca uğraştığınız, emek verdiğiniz eğitim kurumundan mezun oluyorsunuz, en güzelinden mezuniyet töreni düzenlendi ve en güzel kıyafetlinizle, kepinizle ve cübbenizle katıldınız, bütün bu anların en güzelini, en özel şekilde ölümsüzleştirmek istemez misiniz? Şık bir mezuniyet hatıra çerçevesi ile o güzel günü sonsuza dek saklamanız mümkün. Sonuçta o okuldan sadece bir kere mezun oluyorsunuz. Acısıyla tatlısıyla birçok hatıranızın hafızanızda yer ettiği zamanlarınız oldu ve artık bitirdiniz. Bunu en güzeliyle kutlamak ve şirin bir fotoğraf çerçevesiyle saklamak en doğal hakkınız.

 

Çerçeveden püsküle, kepten cübbeye her şeyiyle mezuniyet

 

Okul mezuniyetleri başlı başına bir kutlama ve eğlence dönemi. Zira eğitim denilen şey safi emek ile mesafe alınabilen zorlu bir yolculuk. Ve bu yolculuğun finalinde, o finali unutulmaz yapmaktan daha doğal ne olabilir ki? Biriktirdiğiniz hatıraların, kurduğunuz kıymetli dostlukların, yaptığınız eğitim kariyerinin, onca emek sarf ederek aldığınız diplomanın kutlama günlerinde, her detayıyla sizinleyiz. Mezuniyet hatıra çerçevesi de dâhil olmak üzere, genel hatlarıyla ilginizi çekeceğinizi düşündüğümüz bazı ürünleri şöyle sıralayabiliriz;

 

  • Diploma kutuları; değerli diplomanız için değerli bir kutu.
  • Cübbe; hâkim yakasından geniş yakalısına, birbirinden güzel renklerde işleme veya desen seçenekleriyle günün kahramanı olmanın en güzel yolu.
  • Kep; “o an” geldiğinde göğe savuracağınız, en güzel kahkahanızla beraber yukarı fırlatacağınız, mezuniyet törenlerinin vazgeçilmez aksesuarı.
  • Arma; onca emekle mezun olduğunuz güzide okulunuzun arması cübbe üzerine işlendiğinde gururunuz okşanmayacak mı?
  • Özel takım; cübbe ve kep ikilisinde her detay sadece size olsun istiyorsanız ona da bir çözümümüz var elbette. Dilediğiniz kalitede kumaştan, dilediğiniz tasarım ile beden ölçülerinize göre, kusursuz işçilikle dikilmiş bir takımı tercih etmeniz de seçenekler arasında yer alıyor.
  • Şal modelleri; kep takmak yerine, armasıyla ve tasarımıyla kepi andıran tesettür giyimini tercih edenler için de alternatif üretmek gerekiyordu ve ürettik.
  • Mezuniyet hatıra çerçevesi; elbette bunca detayı, özenle seçilmiş birbirinden cazip ürünleri, mezuniyet günü için sarf ettiğiniz maddi ve manevi emeği, tasarımını sizin belirleyeceğiniz bir hatıra çerçevesi ile taçlandırmak ve ölümsüzleştirmek hizmetlerimizin bir parçası.